Bedrijfsprofiel

Hoe goed een product ook mag zijn, een onderneming in ons land staat of valt met zijn service. Zo denken wij mee met onze klanten om samen naar een (hun!) eindresultaat toe te werken, kunnen we feedback geven dankzij onze jarenlange ervaring en nemen we onze verantwoordelijkheid om eventuele problemen na verkoop op te lossen moesten die zich voordoen.

Wij richten ons overwegend op precisie-maatwerk & productie van kleinere series (< 2000 stuks) in dun plaatstaal, aluminium of inox (0.5mm tot max 12.0 mm plaatdikte). Ook alle laswerken behoren tot onze activiteiten. Daar het machinepark ondertussen de mogelijkheid biedt om (geautomatiseerd) grotere series te produceren, is ook dit voor ons geen enkel probleem.

Wij zijn voorzien om te kunnen leveren op een zeer korte termijn, weliswaar afhankelijk van de aard vd stukken en de omvang van het werk. In combinatie met het moderne machinepark hebben wij zo enkele sterke troeven in handen.

Ons personeel is opgeleid in de voor ons belangrijke activiteiten, waardoor we kwalitatief hoogstaand vakmanschap kunnen afleveren tegen een verantwoorde prijs.