Diensten

Sinds 2010 worden al onze projecten ondersteund door het Solidworks-tekenpakket. Dit pakket is inzetbaar als ondersteuning in de productie, voorontwerp, feedback naar de klanten toe, enz... Op die manier kunnen we fouten op voorhand opsporen, sneller werken, visueel mooiere stukken ontwerpen en onze klanten beter informeren over hoe het eindresultaat eruit zal zien.
Volgens ons is een degelijk tekenpakket onmisbaar in een moderne productie-omgeving die maatwerk wil leveren. De voordelen spreken voor zich:

Focus is belangrijk. Geen "one size fits all" KMO-beheerpakket, maar een pakket ontwikkeld op maat voor onze taak als toeleverancier in de metaalsector.

Voor het lasersnijden ging onze keuze naar de CO2-laser van Trumpf, de 'Bentley' onder de lasers. Deze machine blinkt uit in veelzijdigheid:

Sinds april 2014 beschikt Multinox over een CNC lasrobot. In tegenstelling tot de meeste robots bieden wij niet enkel MIG-lassen aan maar ook TIG-lassen. Op die manier kunnen we geautomatiseerd, aan een hoge snelheid en kwaliteit, uw stukken TIG-lassen.
In lagere aantallen verkiezen we om manueel te lassen. Dit kan aan een hoge nauwkeurigheid dankzij enkele ervaren lassers & prima lasmateriaal.

Reeds sinds het begin van onze activiteiten in 1993 was Amada onze huisleverancier wat betreft pons- & plooimachines. De keuze was dan ook snel gemaakt toen Amada zijn nieuwe EM-generatie lanceerde. Deze behoort nog steeds tot de snelste en modernste generatie ponsmachines ter wereld.

Om onze plooi-afdeling terug up to date te brengen werd er geïnvesteerd in de nieuwe HFP-plooibank van Amada.
Deze machine beschikt over een plooilengte van 4 meter & een perskracht van 220 ton.

Een plaatschaar is een eenvoudige machine, wordt eigenlijk niet veel gebruikt en is toch niet weg te denken uit een metaal-atelier. Onze keuze ging naar de nieuwe Amada GX plaatschaar. Met een snijlengte van 4 meter, een snijcapaciteit tot 8mm en een automatisch afvoersysteem is geen enkel werk te zwaar voor deze machine!

Wij beschikken over een aantal kleinere machines zoals walsen, paneelzaag, lasposten, een klein model plaatschaar,..... om zo een totaalpakket kunnen aan te bieden naar onze klanten toe. Deze machines gaan we niet tot in detail voorstellen op onze website. Indien u verdere vragen hebt over onze mogelijkheden kan u ons steeds contacteren.

Heeft u niet enkel nood aan het leveren maar ook aan het monteren en/of assembleren van onze goederen? Wij kunnen dit voor u doen! Dagelijks hebben wij hiervoor enkele ploegen op de baan, zij doen indien gewenst zowel de opmeting als de montage. Alle medewerkers van onze buitendienst zijn bovendien VCA-gecertificeerd.