Missie / Visie

Missie
“Multinox is een toeleverancier van fijnplaatwerk uit alle varianten van plaatstaal, roestvrij staal en aluminium. Elk bedrijf met een behoefte aan maatwerk of kleinere series beloven wij een professionele & klantgerichte aanpak, en een snelle levering van een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Met deze missie in het achterhoofd proberen we een waardevolle en langdurige relatie op te bouwen met al onze klanten, leveranciers & medewerkers. Multinox wil dan ook graag bekend staan als een van de allersnelsten, -besten en –betrouwbaarsten in het segment van de fijnplaatbewerking in zijn regio.”

Visie
“Multinox is een bedrijf dat samen met alle betrokken klanten, medewerkers en leveranciers constant meerwaarde, groei en zelfontplooiing wil nastreven & een langdurige vertrouwensrelatie opbouwen.
Wij slagen hierin  dankzij onze no-nonsense aanpak, ons zeer modern machinepark waarin constant geïnvesteerd wordt, onze stevige financiële structuur, gezond verstand & een flexibel, schitterend team van medewerkers.”
 

Normen & waarden
Multinox wil graag onder de volgende noemers ingedeeld worden:

Kwaliteit
Zowel in de gebruikte materialen als in onze interne bewerkingen gaat kwaliteit voorop. Bij ons geen ‘fabriekstoestanden’, elk apart stuk moet kwalitatief in orde zijn voor het onze gebouwen mag verlaten.

Leverbetrouwbaarheid
Onze tweede troef is onze levertijd. Onze stock is voorzien om aan nagenoeg elke vraag te kunnen voldoen, wijzelf en onze medewerkers steken met alle plezier een tandje bij om een order op tijd bij de klant te krijgen.

Flexibel
Multinox probeert steeds mee te denken met zijn klanten qua budgetten en technische haalbaarheid van stukken. Waar mogelijk zullen we steeds de nodige aanpassingen doorvoeren. Ons machinepark is zo opgebouwd dat spoedorders er vlot bij kunnen.

Partner
Voor AL onze klanten, leveranciers en medewerkers wil Multinox een strategische partner zijn. Objectieven en verwachtingen op korte of lange termijn kunnen met ons steeds besproken worden, zodat we met iedereen een vruchtbare samenwerking verkrijgen die door iedereen als waardevol wordt bevonden.