Nieuws

Hoera! Drieklik hoera! De vernieuwde website van Multinox is online!

Klanten, prospects en andere impactzoekers vinden er nu nog makkelijker hun e-weg. Een overzichtelijke structuur gidst iedereen op een praktische en snelle manier doorheen het uitgebreide aanbod van Multinox. Daarvoor splitsten we ons totale servicepakket op in 8 expertises. Naast een bondige wat, waarom, hoe, voor wie en door wie staan er telkens diverse links naar toepasselijke cases.

Categorie: 

Sinds de lente van 2013 beschikken we bij Multinox ook over een lasrobot. Hierdoor kan nu élk productieproces in ons atelier CNC-gestuurd verlopen. De robot is een Panasonic Tawers, toptechnologie! Zowel MIG- als TIG-toepassingen zijn mogelijk. De kwaliteit van een handlasser, maar dan geautomatiseerd! Meer info vindt u op onze daarvoor bestemde pagina.

Categorie: 

Multinox wordt in zijn sector door FOD Economie erkend als "aannemer der werken"! Op die manier kunnen wij onze bekwaamheid én de sterkte van onze onderneming op een officiële manier aantonen.
De erkenning werkt als een kwaliteitslabel uitgereikt door de overheid.

Categorie: 

Alle medewerkers van onze buitendienst zijn nu in het bezit van een VCA-attest. Zo kunnen we zowel onze medewerkers als anderen een veilige manier van werken garanderen.

Meer weten? Stel ons uw vragen per mail : kenny.larminier@multinox.be

Categorie: 

Na een samenwerking met Vlerick Gent kunnen we onze missie, visie & algemene strategie op punt beginnen zetten.

Categorie: 

We merken dat de stukken in onze productie steeds groter & zwaarder worden. Om efficiënter te werk kunnen te gaan en in dezelfde beweging de veiligheid op de werkvloer te verbeteren en het comfort voor onze medewerkers te verhogen, investeren we in een rolbrug van 'Konecranes'. 2de Helft van mei meer nieuws!

Meer weten? Stel ons uw vragen via mail : kenny.larminier@multinox.be

Categorie: 

Regelmatig krijgen wij al eens de vraag "Hoe moeten we dat nu onderhouden, al die inox?" Inox is modern, strak en vraagt relatief weinig onderhoud. Maar het minste dat je ermee in aanraking komt, heb je er inderdaad strepen of vingerafdrukken op. Wij raden onze (particuliere) klanten aan om het eenvoudig te houden: probeer het eens met wat maïsolie en eenvoudige keukenrol. Een zachte poetsdoek kan ook nog dienen.

Categorie: 

Elk schooljaar opnieuw hebben wij plaats voor enkele stagiairs. In 2015-2016 zijn dat er een viertal. Sommigen 4 weken onafgebroken, anderen 12 weken 1 dag per week.
Volgende studierichtingen kwamen al meerdere keren aan bod:

Een KMO staat of valt met zijn medewerkers. Dat is al langer zo, en het belang van een goed team zal de komende jaren alleen maar toenemen. Om ons personeelsbeleid wat duurzamer te voeren, hebben we de laatste tijd een aantal acties ondernomen, waaronder ook een 'diversiteitsplan'. Dit is een maatregel van de Vlaamse overheid waarin men een KMO als de onze inhoudelijk, logistiek en financieel kan ondersteunen.

Als leek is het vaak niet makkelijk om juist te bepalen welke legering men nu best kan gebruiken. Inox wordt vaak ingedeeld volgens de Amerikaanse normalisatie (AISI), hieronder enkele puntjes die jullie misschien op weg kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze:

Categorie: 

Pagina's