Algemeen

We zijn op 3 januari 2018 verhuisd naar een pand dat 2 keer zo groot is als onze huidige gebruikte oppervlakte, voorzien is van 3 rolbruggen, gelegen op een van de grootste industrieparken van Limburg.

Kom gerust eens langs!

Categorie: 

Regelmatig krijgen wij al eens de vraag "Hoe moeten we dat nu onderhouden, al die inox?" Inox is modern, strak en vraagt relatief weinig onderhoud. Maar het minste dat je ermee in aanraking komt, heb je er inderdaad strepen of vingerafdrukken op. Wij raden onze (particuliere) klanten aan om het eenvoudig te houden: probeer het eens met wat maïsolie en eenvoudige keukenrol. Een zachte poetsdoek kan ook nog dienen.

Categorie: 

Hoera! Drieklik hoera! De vernieuwde website van Multinox is online!

Klanten, prospects en andere impactzoekers vinden er nu nog makkelijker hun e-weg. Een overzichtelijke structuur gidst iedereen op een praktische en snelle manier doorheen het uitgebreide aanbod van Multinox. Daarvoor splitsten we ons totale servicepakket op in 8 expertises. Naast een bondige wat, waarom, hoe, voor wie en door wie staan er telkens diverse links naar toepasselijke cases.

Categorie: 

Multinox wordt in zijn sector door FOD Economie erkend als "aannemer der werken"! Op die manier kunnen wij onze bekwaamheid én de sterkte van onze onderneming op een officiële manier aantonen.
De erkenning werkt als een kwaliteitslabel uitgereikt door de overheid.

Categorie: 

Alle medewerkers van onze buitendienst zijn nu in het bezit van een VCA-attest. Zo kunnen we zowel onze medewerkers als anderen een veilige manier van werken garanderen.

Meer weten? Stel ons uw vragen per mail : kenny.larminier@multinox.be

Categorie: 

Na een samenwerking met Vlerick Gent kunnen we onze missie, visie & algemene strategie op punt beginnen zetten.

Categorie: